Personal Trainer Helsinki – Hyvinvointia, Voimaa ja Suorituskykyä

Haluatko lisää voimaa, suoritukykyä ja hyvinvointia ammattilaisen avulla? Tutustu Personal Training -valmennukseen ja Fysiikkavalmennukseen tarjoamissamme vaihtoehdoissa pääkaupunkiseudulla tai etänä.

Strength & Movement Helsingin Personal Training -valmennuksessa saat yksilöllistä ohjausta ammattivalmentajan kanssa. Valmennuksemme räätälöidään vastaamaan tarpeitasi, olit sitten kuntoilija, urheilija tai aktiiviliikkuja.

Keskeisenä osana valmennusta on toiminnallinen harjoittelu, jossa hyödynnetään minimaalisia välineitä kuten vapaat painot, kahvakuulat ja kehonpainoharjoittelu. Tarjoamme sinulle monipuoliset ja tehokkaat treenimetodit, jotka auttavat sinua saavuttamaan lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteesi.

Ruokavalioanalyysin ja -ohjeistuksen avulla autamme sinua löytämään terveellisiä ja kestäviä ravitsemustapoja, jotka tukevat tavoitteitasi ja sopivat elämäntyyliisi.

Jos etsit kustannustehokasta vaihtoehtoa kuntosalille tai asut pääkaupunkiseudun ulkopuolella, tarjoamme ratkaisun: Online-valmennuksen eli etävalmennuksen! Tämä joustava harjoittelutapa mahdollistaa ohjatun treenin oman aikataulusi mukaan, tuoden kaikki Personal Trainerin edut sinulle missä tahansa asutkin.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin sovitaan ilmainen konsultaatio. Paras aika aloittaa on nyt – yhdessä voimme saavuttaa tavoitteesi!

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen etäkonsultaatio!

”Tärkeimpänä tavoitteenani aloittaessamme oli saada treenamisesta kiinni ja ottaa se osaksi elämäntapaa, parantaa omaa fyysistä kuntoa ja olla enemmän tikissä. Treenaminen on kokonaisvaltaista ei pelkästään fyysistä vaan tulee myös sisällöllistä informaatiota liittyen treenaamiseen, ravintoon ja hyvinvointiin. Jälkeenpäin kelattuna, niin tolla ravinto ja hyvinvointi osiolla on myös merkittävä painoarvo tulevaisuudessa.”
-HL

Lue lisää: