Personal Trainer Helsinki ja Espoo – Hyvinvointia, Voimaa ja Suorituskykyä

Haluatko tehdä elämäntapamuutoksen ja saavuttaa tavoitteesi yhdessä ammattilaisen kanssa? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden Personal Training -valmennukseen sekä Fysiikkavalmennukseen Helsingissä ja Espoossa.

Strength & Movement Helsingin Personal Training -valmennuksessa treenaat yhdessä personal trainerin kanssa.

 Harjoittelu painottuu toiminnalliseen harjoitteluun minimaalisilla välineillä, kuten kehonpainoharjoittelu, kahvakuulat, vapaat painot ja voimistelurenkaat. Etsimme juuri sinulle sopivat ja toimivat treenimetodit, joilla pääset niin lyhyen, kuin pitkän aikavälin tavoitteisiisi. Saat myös monipuolisen ja tehokkaan ​​harjoitusohjelman, jota voit toteuttaa kotona, kuntosalilla tai vaikka hotellihuoneessa.

Ruokavalioanalyysin ja -ohjeistuksen avulla autamme sinua kehittämään joustavia, kestäviä ja terveellisiä ravitsemustapoja, jotka parantavat suorituskykyäsi ja hyvinvointiasi sekä sopivat elämäntyyliisi.

Personal training -valmennus räätälöidään aina juuri sinun tarpeitasi varten. Voit valita esimerkiksi Kolmen Kerran Treenistartin, joka sisältää alkukartoituksen, yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja videoidun harjoitusohjelman hintaan 299 €.

Jos kaipaat laajempaa muutosta elämäntavoissasi, tarjoamme myös Pidempiaikaista Personal Training -valmennusta, johon sisältyy 2-4 kuukausittaista tapaamista, ruokavalioanalyysi, harjoittelun seuranta sekä kattava etävalmennustuki valmennussovelluksen avulla. Tämän laajemman valmennuspaketin hinta alkaen 239 € / kuukausi.

Fysiikkavalmennus puolestaan on suunnattu erityisesti urheilijoille ja aktiiviliikkujille.

Valmennuksessa keskitytään voiman, nopeuden, liiketaidon ja liikkuvuuden kehittämiseen. Ammattivalmentajamme perustaa harjoittelun tieteelliseen tietoon ja lajianalyysiin. Saat henkilökohtaisen kartoituksen pohjalta suunnitellun kausisuunnitelman ja oheisharjoitteluohjelman, joka täydentää lajiharjoitteluasi.

Fysiikkavalmennus sisältää sovitun määrän kuukausittaisia tapaamisia, harjoittelun ja tulosten seurannan sekä kattavan etävalmennustuen. Hinta Fysiikkavalmennukselle on alkaen 199 € / kuukausi.

Olipa valintasi Personal Training- tai Fysiikkavalmennus, saat ammattilaisen ohjauksessa tavoitteitasi vastaavan valmennuspaketin. Tee pysyviä muutoksia elämäntapaasi, kehitä fyysistä kuntoasi ja saavuta tavoitteesi.

Paras aika aloittaa on nyt!  Ota siis yhteyttä, niin sovitaan ilmainen konsultaatio, etsitään sinulle sopivin valmennuspaketti ja laitetaan treenit käyntiin!

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen etäkonsultaatio!

”Tärkeimpänä tavoitteenani aloittaessamme oli saada treenamisesta kiinni ja ottaa se osaksi elämäntapaa, parantaa omaa fyysistä kuntoa ja olla enemmän tikissä. Treenaminen on kokonaisvaltaista ei pelkästään fyysistä vaan tulee myös sisällöllistä informaatiota liittyen treenaamiseen, ravintoon ja hyvinvointiin. Jälkeenpäin kelattuna, niin tolla ravinto ja hyvinvointi osiolla on myös merkittävä painoarvo tulevaisuudessa.”
-HL

Lue lisää: