Personal Trainer Helsinki ja Espoo – Voimaa ja Hyvinvointia

Personal training eli yksilövalmennus on sinulle, jos haluat treenata tavoitteellisesti, yhdessä personal trainerin kanssa Helsingissä tai Espoossa.

Valmennus räätälöidään sisällöltään juuri sinun tavoitteitasi vastaavaksi kokonaisuudeksi. Personal training -valmennuksen hinta määräytyy paketin keston, sisällön, sekä tapaamisten määrän mukaan.

Tässä muutamia esimerkkejä:

Kolmen kerran treenistartti  sisältää 3 tapaamista, alkukartoituksen, yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja videoidun harjoitusohjelman.

Personal training -valmennus sisältää 2-4 kuukausittaista tapaamista, alkukartoituksen, yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja videoidut harjoitusohjelmat, ruokavalioanalyysin ja ohjeistuksen tavoitteitasi tukevaan ruokavalioon, harjoittelun, tulosten ja tapojen seurannan sekä kattavan etävalmennustuen valmennussovelluksen avulla.

      • Personal training -valmennukset alkaen 239€ / kk

Paras aika aloittaa on nyt!  Ota siis yhteyttä, niin sovitaan ilmainen konsultaatio, etsitään sinulle sopivin valmennuspaketti ja laitetaan treenit käyntiin!

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen etäkonsultaatio!

”Tärkeimpänä tavoitteenani aloittaessamme oli saada treenamisesta kiinni ja ottaa se osaksi elämäntapaa, parantaa omaa fyysistä kuntoa ja olla enemmän tikissä. Treenaminen on kokonaisvaltaista ei pelkästään fyysistä vaan tulee myös sisällöllistä informaatiota liittyen treenaamiseen, ravintoon ja hyvinvointiin. Jälkeenpäin kelattuna, niin tolla ravinto ja hyvinvointi osiolla on myös merkittävä painoarvo tulevaisuudessa.”
-HL

 

Haluatko harjoitella yhdessä kaverisi kanssa? Personal training pienryhmävalmennus on hauska ja edullinen tapa yhdistää yksilö- ja ryhmäharjoittelun parhaat puolet!

Etsitkö valmennuksesta apua urheilulajisi oheisharjoitteluun? Lue lisää Urheilijan Fysiikkavalmennuksesta!