Personal Training -pienryhmät Helsingissä – Yhdistä yksilö- ja ryhmävalmennusten parhaat puolet

Haluatko edullisen, hauskan ja tehokkaan treenitavan, jossa saat sekä personal trainerin tuen että treenikaveriesi kannustuksen? Tutustu Personal Training -pienryhmävalmennukseen!

Pienryhmävalmennuksessa voit treenata yhdessä ystäviesi, työkavereidesi tai perheesi kanssa tai liittyä mukaan valmiisiin avoimiin pienryhmiin. Yhdessä samanhenkisten ihmisten kanssa tavoitteiden saavuttaminen on hauskempaa ja motivoivampaa. Voitte treenata esimerkiksi kuntosalilla, lähipuistossa tai vaikka työpaikkasi taukotilassa – valinnanvapaus on teidän. Parhaat tulokset saavutetaan, kun pienryhmällä on saman suuntaiset tavoitteet.

Kaikille avoimia pienryhmiä löytyy Lauttasaari Health Clubilta, jossa voit aloittaa treenit heti.

Personal Training -Pienryhmävalmennuksen hinta on 150€ / krt ja ryhmässä voi olla maksimissaan 12 treenaajaa, joiden kesken hinta jaetaan. Näin ollen esim. kuuden hengen ryhmässä treenit kerran viikossa maksaa 100 € / hlö / kk.

  • Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja. Voit myös tulla kokeilemaan avoimiin ryhmiin ilmaiseksi!

Ota yhteyttä tai varaa ilmainen kokeilu

    • Kysy tarjousta työhyvinvointiratkaisuista yrityksellesi tai valmennuksista urheiluseuroille ja suuremmille ryhmille.
    • Tsekkaa varauskalenterista avoimet Pienryhmätunnit Lauttasaaressa.

”Mulle alkuun oli tärkeää, että oli muitakin frendejä paikalla. Vaikka se oli fyysisesti vähän rankempaa, niin ”henkisesti” aika paljon helpompaa kun samalla tultiin näkee frendejä. Parasta treenissä on ollut sen monipuolisuus. Mulle itselleni ei sovi saman hinkkaamiset, se saa treenin maistumaan puulta ja tuntumaan pitkältä. On se sitten saman lenkin polkeminen, salilla pumppaus tai vaikka joku astanga rutiini.”
-Tomi, yksityisyrittäjä, Helsinki

Lue lisää: