Pienryhmävalmennus Helsingissä – Yhdistä yksilö- ja ryhmävalmennusten parhaat puolet

Etsitkö edullista, hauskaa ja tehokasta treenitapaa, jossa saat henkilökohtaisen valmentajan tuen ja treenikavereidesi kannustuksen?

Tule mukaan Lauttasaari Movement Clubin Avoimeen treeniryhmään, tai kerää oma yksityinen ryhmäsi Pienryhmävalmennukseen.

Omassa pienryhmässä voit treenata yhdessä ystäviesi, työkavereidesi tai perheesi kanssa, mikä luo motivoivan ja kannustavan ilmapiirin. Yhdessä saavutatte parempia tuloksia ja nautitte treenaamisesta enemmän.

Avoimen treeniryhmän viikko-ohjelmasta löydät monipuolisesti treenejä, kuten Bootcamp, Movement, Käsilläseisonta, Jooga ja Pilates. Voit osallistua Joogaan ja Pilatekseen myös etänä, mikä tarjoaa joustavuutta ja mahdollisuuden treenata missä tahansa.

Yrityksen Pienryhmävalmennus voi olla osa säännöllistä työpaikkaliikuntaa tai se voi olla osa työhyvinvointi- tai virkistyspäivän ohjelmaa.

Haluatko kokeilla? Voit tulla kokeilemaan treenejä avoimeen treeniryhmään ilmaiseksi. Näin pääset kokemaan itse, miten hauskaa ja tehokasta treenaaminen pienryhmässä voi olla.

Ota yhteyttä tai varaa ilmainen kokeilu

”Mulle alkuun oli tärkeää, että oli muitakin frendejä paikalla. Vaikka se oli fyysisesti vähän rankempaa, niin ”henkisesti” aika paljon helpompaa kun samalla tultiin näkee frendejä. Parasta treenissä on ollut sen monipuolisuus. Mulle itselleni ei sovi saman hinkkaamiset, se saa treenin maistumaan puulta ja tuntumaan pitkältä. On se sitten saman lenkin polkeminen, salilla pumppaus tai vaikka joku astanga rutiini.”
-Tomi, yksityisyrittäjä, Helsinki

Lue lisää: