Personal Training pienryhmät – yhdistä yksilö- ja ryhmävalmennusten parhaat puolet

Personal training pienryhmä on edullinen, hauska ja tehokas treenitapa, jossa saat sekä personal trainerin, että treenikaveriesi tuen.  Voit treenata yhdessä ystäviesi, työkavereidesi tai vaikkapa perheesi kanssa.

Pienryhmävalmennuksiin sisältyy ryhmäsi toiveista ja tavoitteista riippuen alkukartoitus, yhteinen liikuntasuunnitelma ja videoidut harjoitusohjelmat, harjoittelun ja tulosten seuranta sekä etävalmennustuki. Pienryhmävalmennukseen voidaan yhdistää myös Ravintovalmennus. Parhaat tulokset saavutetaan, kun ryhmällä on saman suuntaiset tavoitteet. Treenipaikaksi käy kuntosalin lisäksi esimerkiksi lähipuisto tai työpaikkasi taukotila.

Personal training pienryhmävalmennusten hinta riippuu ryhmän koosta, valmennuksen sisällöstä ja tapaamisten määrästä.

Tässä muutamia esimerkkejä:

    • 2 hengen PT-pienryhmä, treenit 2 kertaa / kk alken 129€ / hlö /kk
    • 3 hengen PT-pienryhmä, treenit 2 kertaa / kk alkaen 89€ / hlö / kk
    • 5 hengen PT-pienryhmä, treenit 4 kertaa / kk alkaen 99€ / hlö / kk

Ota yhteyttä ja varaa ilmainen konsultaatio!

”Mulle alkuun oli tärkeää, että oli muitakin frendejä paikalla. Vaikka se oli fyysisesti vähän rankempaa, niin ”henkisesti” aika paljon helpompaa kun samalla tultiin näkee frendejä. Parasta treenissä on ollut sen monipuolisuus. Mulle itselleni ei sovi saman hinkkaamiset, se saa treenin maistumaan puulta ja tuntumaan pitkältä. On se sitten saman lenkin polkeminen, salilla pumppaus tai vaikka joku astanga rutiini.”
-Tomi, yksityisyrittäjä, Helsinki