Yritysryhmät, kysy tarjousta

Yrityksen Pienryhmävalmennus voi olla osa säännöllistä työpaikkaliikuntaa tai se voi olla osa työhyvinvointi- tai virkistyspäivän ohjelmaa. Lajina voi olla esimerkiksi palauttavaa Joogaa, toimintakykyä parantavaa Movement & Mobility -treeniä tai hikisempää Kahvakuulatreeniä. Hinta määräyy yrityksen tarpeiden, osallistujamäärän ja valittujen treenikertojen perusteella.

Tuotetunnus (SKU): pienryhmävalmennus-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Haluatko tarjota työntekijöillesi motivoivan ja tehokkaan liikuntavaihtoehdon, joka parantaa työhyvinvointia ja tiimityötä? Kootkaa yhdessä yrityksenne oma pienryhmä ja lähtekää tavoittelemaan parempaa kuntoa ja hyvinvointia työpaikkaliikunnan avulla. Pienryhmävalmennuksessa yhdistyvät yksilöllinen ohjaus ja ryhmäliikunnan yhteisöllisyys, luoden positiivista energiaa ja kannustusta työyhteisöön.

Tutkimukset osoittavat, että säännöllinen liikunta parantaa työntekijöiden fyysistä ja henkistä hyvinvointia, vähentää sairauspoissaoloja sekä lisää työtehoa ja luovuutta. Pienryhmävalmennuksessa työntekijät voivat liikkua yhdessä, jakaa kokemuksiaan ja tukea toisiaan, mikä vahvistaa tiimihenkeä ja parantaa työilmapiiriä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.