Kahvakuulaohjaajakoulutus Level 1&2

495,00 sis. ALV

Seuraava koulutus syksyllä 23


CompactFitin Kahvakuulakoulutus Level 1&2 on ensimmäinen Suomessa järjestetty ohjaajakoulutus, jonka on suorittanut jo tuhannet harrastajat ja ohjaajat viimeisen 10 vuoden aikana!

Tule mukaan kokemaan ja oppimaan erilainen, mielenkiintoinen ja haastava harjoittelutapa, josta on hyötyä loppuelämäksi. Aiempaa kokemusta kahvakuulista ei tarvitse olla.

Kahden päivän intensiivisessä koulutuksessa opit kaiken tarpeellisen kahvakuulan nostamisen perustekniikoista ja saat samalla käyttöösi kattavan liikepankin, joita voi hyödyntää omassa harjoittelussa, yksilövalmennuksessa ja ryhmäliikunnassa.

Uskomme vahvasti intensiiviseen kokemukseen ja kehon kautta oppimiseen. Harjoitteluun liittyvät asiat on itse koettava ja tunnettava, jotta niitä voi käytännön tasolla ymmärtää ja soveltaa parhaalla mahdollisella tavalla. Tästä syystä koko koulutus tapahtuu käytännön kautta harjoittelemalla ja on ajoittain fyysisiä rajojasi koetteleva, vaikkakaan emme väsyttämiseen lähtökohtaisesti pyri.

Tuotetunnus (SKU): Kk-ohjaaja Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

 
”Olen osallistunut muutamiinkin koulutuksiin opiskeluaikoinani ja sen jälkeen. Lähes poikkeuksetta ne ovat olleet sellaisia, joista liikunta-alalla vähemmän kokeneet ovat hyötyneet enemmän. Pilates-koulutus ja tämän viikonlopun Samin kahvakuulakoulutus ovatkin sitten olleet toista maata. Suuret kiitokset!” -Mika Perkiömäki, liikuntat. maist.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.