10 viikon Health Camp 4.9.-12.11.2023

600,00 sis. ALV

Health Camp pitää sisällään

    • 10 viikkoa treeniä/joogaa/kehonhuoltoa (keskimäärin 4 treeniä viikossa) Lauttasaari Health Clubilla tai zoom-sovelluksen kautta.
    • 5 viikon Paremmille tavoille -ravintovalmennuksen (arvo 75€, aika 4.9.-8.10.)
    • Tsemppaavat valmentajat ja yhteisön.
Osasto:

Kuvaus

4. syyskuuta alkava 10 viikon Health Camp sisältää treenejä, joogaa, kehonhuoltoa ja ravintovalmennusta. Treeneille on paljon vaihtoehtoisia aikoja ja koko campin voi toteuttaa myös etänä mikäli vallitsevat olosuhteet siihen pakottavat tai vaikka maantieteellinen etäisyys tai aikatauluhaasteet.
Paremmille tavoille on viiden viikon verkkovalmennus, jossa tavoitellaan kevyempää ja energistä oloa, kirkkaampaa ihoa ja optimaalista vatsan hyvinvointia. Ohjeet perustuvat kasvispainotteiseen, monipuoliseen ruokavalioon joka suositellaan toteutettavaksi lähtökohtaisesti maidottomasti ja gluteenittomasti, mutta on helposti muokattavissa erilaisten tavoitteiden mukaan. Valmennus tapahtuu sähköpostitse toimitettavien ohjeiden ja Facebookin tukiryhmän avulla.

Uutuutena valmennuksessa on sisällytettynä Paremmille tavoille -e-reseptikirja, josta löydät sopivia ruokaohjeita eri viikoille, sekä paljon vinkkejä reseptiikan ja ruoka-alan asiantuntijalta Johanna Railolta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.