Online Personal Training -etävalmennus – treenaa milloin ja missä haluat

Haluatko säästää kuntosalimaksuissa ja saada ammattilaisen tuen kotitreeneihisi, tai asutko pääkaupunkiseudun ulkopuolella?

Meillä on ratkaisu sinulle: Online-valmennus eli etävalmennus! Tämä joustava tapa harjoitella antaa sinulle mahdollisuuden saada ohjattua treeniä juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Mikä parasta, saat kaikki Personal Trainer -lähivalmennuksen hyödyt, missä tahansa asutkin, ja vieläpä huomattavasti edullisemmin kuin perinteisessä lähivalmennuksessa.

Strength & Movement Online-etävalmennus tarjoaa sinulle aitoa yksilövalmennusta etänä. Saat videoidut treeniohjelmat, seurannan ja pääset pitämään yhteyttä valmentajaasi kätevästi puhelimeesi ladattavan valmennussovelluksen kautta. Voit treenata missä tahansa ja saada ammattitaitoisen ohjauksen suoraan kotiisi.

Älä jää paitsi mahdollisuudesta saavuttaa tavoitteitasi. Valitse Online-etävalmennus ja hyödynnä tämä joustava ja edullinen vaihtoehto Personal Trainerin tuella. Aloita matkasi kohti parempaa kuntoa ja hyvinvointia jo tänään – me autamme sinua saavuttamaan tuloksia riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet.

Lue lisää: