Meistä

Fysiikkavalmentaja (VAT) ja Lisensoitu Personal Trainer Sami Obele
sami@strengthnmovement.fi
IG: @samiobele

Samille monipuolinen liikunta on ollut intohimo ja olennainen osa hänen elämäänsä aina nuoruudesta asti. Hänen intohimonsa voimaharjoittelua kohtaan syntyi jo teini-iässä, ja siitä lähtien hän on yhdistänyt sen osaksi elämäänsä muiden harrastustensa ohella. Vuosien varrella Samilla kasvoi vahva halu löytää työ, jossa hän voisi auttaa ihmisiä liikkumaan ja voimaan paremmin. Tämä päämäärä innosti häntä tekemään harrastuksestaan ammatin ja kouluttautumaan liikunta-alalle.

Sami on työskennellyt aktiivisesti liikunta-alalla jo yli viisitoista vuotta, keskittyen erityisesti yksilö- ja pienryhmävalmennukseen. Hänen erikoisosaamisensa keskittyy voiman, suorituskyvyn ja hyvinvoinnin optimointiin minimaalisilla välineillä. Sami on myös kouluttanut uusia IKSA-kahvakuulaohjaajia Suomessa, pyrkien jakamaan tietoa ja taitoja eteenpäin alan kehityksen tukemiseksi.

Valmentamisen ja kouluttamisen lisäksi Sami jatkuvasti päivittää omaa osaamistaan liikkumisen, ravinnon ja hyvinvoinnin osalta. Hän seuraa alan uusimpia tutkimustuloksia ja trendejä pysyäkseen ajan tasalla ja tarjotakseen parhaan mahdollisen valmennuksen asiakkailleen. Sami on suorittanut erilaisia koulutuksia ja opintoja, kuten terveystieteiden perusopinnot Jyväskylän avoimessa yliopistossa, Precision Nutritionin ravintovalmentajakoulutuksen, SPNL:n painonnoston ohjaajakoulutuksen, Vivobarefoot Running Coach -koulutuksen sekä lukuisia toiminnallisen harjoittelun, kehonpainoharjoittelun ja liikkuvuusharjoittelun koulutuksia eri organisaatioilta. Hänellä on parhaillaan käynnissä Liikunta- ja hyvinvointiosaamisen opintokokonaisuus Jyväskylän avoimessa yliopistossa, jolla hän pyrkii syventämään entisestään omaa osaamistaan.

”Samilla on mahtava kokonaisvaltainen osaaminen ihmisen hyvinvoinnista ja treenien aikana sai paljon ajateltavaa niin yleisen jaksamisen suhteen kuin ruokavalion kanssa. Lempeällä tavalla Sami ottaa asiakkaansa ja räätälöi PT työnsä sen mukaisesti alentaen kynnyksen ottaa PT osaksi jokaisen elämää.”
-Mia 50+

Joogaohjaaja | Saara Obele

Joogaohjaaja Saara Obele
saaraobele@gmail.com
IG: @saaraobele

Prana Flow-, Hathajooga-, Hot Jooga- ja Yin Jooga -ohjaaja.

Yli kymmenen vuoden kokemuksellaan joogan ohjaamisesta Saara korostaa jokaisen löytävän ilon liikkeestä, hengityksen rauhoittavasta vaikutuksesta sekä syvän rentoutumisen tilasta joogan avulla. Opetuksessaan hän painottaa luonnollista linjausta ja hengityksen merkitystä. Jooga voi myös olla hauskaa ja kokeilevaa.

Joogaohjauksen lisäksi Saara on valmistunut Taiteen Maisteriksi Aalto-yliopistosta. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä taiteellista herkkyyttä ja joogan viisautta antaa hänelle mahdollisuuden tuoda raikasta ja innovatiivista otetta tunteihinsa.

Olipa olet sitten kokenut joogi tai vasta aloittamassa harjoittelua, Saaran ohjauksessa pääset kokemaan joogan muuntautumiskyvyn kehossasi ja mielessäsi. Vapauta potentiaalisi ja liity Saaran matkaan matolla unohtumattoman itsetutkiskelun ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkeissä.