Meistä

Personal Trainer Helsinki | Sami Obele

Personal Trainer ja Fysiikkavalmentaja Sami Obele
+358 (0)40 169 3355 | sami@strengthnmovement.fi

Lisensoitu Personal Trainer (Trainer Lab) ja Ravintovalmentaja (Precision Nutrition), lisäksi tällä hetkellä loppusuoralla on Valmentajan Ammattitutkinto (VAT) Varalan Urheiluopistolla.

Monipuolinen liikunta on ollut intohimoni ja osa elämääni jo nuoresta asti. Voimaharjoittelu tuli mukaan teini-iässä ja on kulkenut mukana siitä asti muiden harrastusten rinnalla.

Vuosien varrella kasvoi ajatus työstä, jossa voisin auttaa ihmisiä liikkumaan ja voimaan paremmin. Niinpä päätin tehdä harrastuksestani työn ja kouluttauduin liikunta-alalle.

Olen toiminut päätoimisesti liikunta-alalla nyt jo yli kymmenen vuotta yksilö- ja ryhmävalmennusten parissa ja olen erikoistunut voiman, suorituskyvyn ja hyvinvoinnin optimointiin minimaalisilla välineillä. Ryhmiä valmennan tällä hetkellä mm. Helsingin ja Espoon Movement Centereillä sekä Punavuori Health Clubilla. Lisäksi koulutan mm. uusia IKSA -kahvakuulaohjaajia Suomeen.

Valmentamisen ja kouluttamisen ohessa päivitän jatkuvasti myös omaa osaamistani liikkumiseen, ravintoon ja hyvinvointiin liittyen. Oppia on haettu mm. Ido Portalin koulutuksista, Jukka Rajalan Movement Coach -koulutusohjelmasta, SPNL:n Painonnoston Ohjaajakoulutuksesta, Lee Saxbyn Vivobarefoot Running Coach -koulutuksesta ja monista muista.

”Samilla on mahtava kokonaisvaltainen osaaminen ihmisen hyvinvoinnista ja treenien aikana sai paljon ajateltavaa niin yleisen jaksamisen suhteen kuin ruokavalion kanssa. Lempeällä tavalla Sami ottaa asiakkaansa ja räätälöi PT työnsä sen mukaisesti alentaen kynnyksen ottaa PT osaksi jokaisen elämää.”
-Mia 50+

 

Joogaohjaaja | Saara Obele

 

Joogaohjaaja Saara Obele
+358 (0)50 543 1222 | saara.obele@aalto.fi

Prana Flow-, Hathajooga-, Hot Jooga- ja Yin Jooga -ohjaaja.

Saara on ohjannut joogaa jo yli kymmenen vuoden ajan ja hänelle tärkeää ohjauksessa on se, että jokainen löytää joogan avulla liikkeen ilon, hengityksen rauhoittavan vaikutuksen sekä syvän rentoutumisen tilan. Opetuksessaan hän korostaa luonnollista linjausta ja hengityksen tärkeyttä.  Jooga saa myös olla hauskaa ja kokeilevaa.

Saara suorittaa tällä hetkellä Taiteen Maisterin tutkintoa Aalto-Yliopiston Visuaalisen Viestinnän Muotoilun linjalla ja ohjaa joogaa aktiivisesti mm. Yoga Nordicilla ja Becomella Espoossa.